Over ons

Met meer dan 40 jaar ervaring in het vak, begeleiden wij uw project van begin tot eind met vakmanschap, snelheid en flexibiliteit. Wij zijn gespecialiseerd in het ontwerpen en vervaardigen van vloerkleden op maat. Wij bieden een breed scala aan stoffeer- en installatiediensten, eigen opgeleide stoffeerders én eigen transport. Alles om u volledig te ontzorgen.

2Cover 2021 06 03 218
21A7C03837
Parade Paradiso 225 229 200811 086644

VAN IDEE TOT EINDPRODUCT

Wij zorgen voor een passende oplossing voor elke ruimte, tot op de millimeter nauwkeurig, dankzij onze veelzijdigheid in materialen, afwerkingen en toepassingen. Of het nu gaat om grootschalige serieproducties of eenmalige opdrachten, ons vakmanschap, kwaliteit en maatwerk staan altijd centraal. Wij maken alles wat u bedenkt! Speciale bewerkingsmachines stellen ons in staat om elke gewenste afwerking te realiseren. Wij beheersen alle technieken, van snijden, lassen, stansen, lijmen tot festonneren, banderen, antislip aanbrengen tot het vervaardigen van volumekarpetten. Wij werken met innovatieve toepassingen en hoogwaardige materialen. Neem contact met ons op om te zien hoe wij uw project van idee tot werkelijkheid kunnen brengen.

34DJI 0731

Duurzaamheid

Wij hechten veel waarde aan duurzaamheid en het verminderen van onze ecologische voetafdruk. Op deze manier maken we slim gebruik van restanten vloerbedekking en karpetten om nieuwe producten van te maken en zorgen we ervoor dat er zo min mogelijk afval ontstaat. Bovendien hebben we geïnvesteerd in 360 zonnepanelen en rijden we met elektrische auto's om ons energieverbruik en onze CO2-uitstoot te reduceren. Zo dragen we ons steentje bij aan een duurzamere toekomst.

Hacotec, garantie voor kwaliteit, snelheid en ontzorgen!

Hacotec Oss BV (3) Hacotec Oss BV (3) Hacotec Oss BV (3)

Meer weten?

Bel of mail ons voor advies. Onze experts adviseren u graag over de ruime keuze aan materialen, afwerkingen en toepassingen van karpetten, stalen en projectstoffering.